Yritys

Energosave Oy

Energosave Oy on Suomalainen valaisimien ja valaisinratkaisujen projektitoimittaja. Tuomme maahan, myymme ja markkinoimme valaisimia ja niihin liittyviä asennustarvikkeita. Lisäksi tuemme ja autamme asiakkaitamme valaisinratkaisujen suunnittelussa.

Tuotteiden ja suunnitteluavun lisäksi tarjoamme tehokkaan ja joustavan toimitusprosessin. Toiminta-ajatustamme ohjaa laadukas valaistus, energiaystävällisyys ja valaistuksen elinkaarikustannus.

Asiakasyrityksemme ovat kaupan, teollisuuden ja toimitilahallinnan alalta. Tämän lisäksi palvelemme toimijoita uudis- ja saneerauskohteissa.

Toimintatapamme Asiakasyhteistyömme alkaa tarpeesta: – kartoitamme nykytilanteen ja asetamme yhdessä tavoitteet uudelle valaistukselle – suunnittelemme pohja-/rakennuspiirrosten perusteella uuden valaistusratkaisun – teemme ehdotuksen uusista valaisimista ja niiden käyttöönotosta – teemme tarjouksen ehdotetuista valaisimista – asennamme halutessa valaisimet – huoltosopimukset tarvittaessa Päätöksenteon tueksi autamme energiansäästölaskelmien ja takaisinmaksulaskelmien tekemisessä. Tarvittaessa voimme olla avuksi myös rahoitusratkaisujen löytämisessä. Ota yhtettä niin katsomme sopivan ratkaisun.